Muurstickers vlinders

 Vlinders
€19,00

Muursticker vlinders zijn ontzettend populaire wanddecoratie voor kinder- en babykamers.


Muurstickers vlinders zijn hele populaire muurstickers voor kinder- en babykamers. Muurstickers vlinders zijn er in veel verschillende varianten. Wij bieden de meest kleurrijke en gave aan, zodat u uw perfecte muursticker met vlinders er zo uit kunt vinden. Er zijn veel verschillende soorten. Zo hebben wij glow-in-the-dark vlinders en vlinders als spiegel.

Wat ook erg speciaal is zijn de 3D vlinders. Deze 3D vlinders muurstickers vouwt u zelf 3D en plakt u daarna gemakkelijk op de muur. Het leuke is dat deze 3D vlinders helemaal niet duur zijn! Vaak zitten er 12 muurstickers 3D vlinders in een pakje en daarmee plakt u zo uw hele muur vol! Kost ook nog eens weinig tijd! Met deze 3D vlinders hebben we ook veel combipakketten. Daarmee krijgt u een grote muurstickers, die u met deze vlinders nog vrolijker maakt!

Vind u vlinders toch niet zo geschikt? Voor in de huiskamer adviseren wij een Family tekst. Voor in de babykamer adviseren wij een ander soort muursticker. muursticker boom met uiltjes of een aapje aan. Voor de kinderkamer zijn de grote muurstickers bomen met gras en fotos weer erg in trek. Ook hebben wij mooie teksten voor uw huiskamer, of bekijk onze top-10 muurstickers. In deze top-10 staan de meest verkochte muurstickers die wij leveren, zodat u altijd een leuk en goed model heeft! Daarnaast kunt u uw muur natuurlijk ook opfleuren met muursticker vlinders.
Vindt u het moeilijk om te kiezen wat voor soort muursticker bij u het beste past? Neem gerust even contact met ons op. Wij denken graag met u mee!
Lees meer