Muursticker combinaties actiepakketten

 Familie fotoboom XXL
€40,00 €35,00
 Paardenbloemen
€35,00 €29,00
 Grote olifant
€35,00 €29,00
 Groeimeter dieren
€40,00 €29,00

Goedkope muurstickers. Wie wil dat nou niet?!

Er zijn veel verschillende muurstickers. Ook qua prijs. Prijzen verschillen van een tientje tot tientallen euro's. Ook in kwaliteit is er een verschil. Een grote muursticker van € 10 is van mindere kwaliteit dan een muursticker van € 40. Die kwaliteit laat zich goed zien aan hoe de muursticker is uitgesneden. Bij een goedkope muursticker kunt u een wat slordigere werkwijze zien dan een wat duurdere. Ook de plakkwaliteit is slechter bij een goedkope muursticker. Wij hebben geen slechte kwaliteit muurstickers.

Onze kwaliteit van goedkope muurstickers

Wij vonden dat dat anders moest. Goede kwaliteit muurstickers, tegen een lage prijs. Ja, er zijn goedkope muurstickers die goedkoper zijn als de onze, maar wij garanderen u dat die van mindere kwaliteit zijn. Onze muurstickers zijn van uitstekende kwaliteit, en daar heeft u ook garantie op. Bij ons heeft u dus goedkope muurstickers, met een uitstekende kwaliteit. Dat vindt u nergens!

Met onze combinaties heeft u het meeste voordeel. Combinaties zijn meerdere muurstickers samengevoegd in één pakket met muurstickers voor het mooiste resultaat. Zo heeft u voordeel óp voordeel en een mooi resultaat!
Vindt u het moeilijk om te kiezen wat voor soort muursticker bij u het beste past? Neem gerust even contact met ons op. Wij denken graag met u mee!
Lees meer